TRANSVERSE LIE

mommy yang ada pengalaman transverse lie / bayi melintang.. share sikit pengalaman anda.. saya nervous/sedih bila doc bagitahu petang tadi.. tak tahu nak buat apa.. #mommyhilangsemangat #36weeks #anak1st

5 Các câu trả lời

My mom lahirkan adik i yg last scr ceaser sb melintang. One of my aunt pun pregnant melintang pastu dia pg mengurut betulkan kedudukan baby. Kuasa Allah juga, time date nak buat ceaser, doc ckp blh branak normal sb kedudukan bb dah betul. Doc pun tkjut...yg pnting awk n bb selamat dan sihat. Jgn sedih2, jgn stress2 n bnyakan bdoa k

5y trước

aamiin ya rabbal alaamiin .. thank you sahabat AP..

sy ank ke2 bila scan, dia duk songsang.. hr2 sy bdoa n bykkan bsujud.. sujud lama2.. pastu main lampu suluh kt perut, halakan kt bhgian bwh, nk suh dia pusing ikut lampu tu.. Alhmaudlillah xsempat pilih trikh ceaser, sy bsalin normal, baby dh bpusing 😊😊

5y trước

Setuju sgt2 👍😊

Masa solat tu sujud lama2... Dan bnyakkn berdoa ketika sujud tu.. Insya Allah baby akan pusing ikut laluan 😊

Hi sis baby sempat pusing atau proceed czer?

3y trước

hai sorry baru tgk .. saya doc suggest elective ceaser sbb masa check kali ke2 kat pakar O&G ada 2 komplikasi.. baby melintang dan kurang air ketuban..

Sujud lama2

5y trước

terima kasih awakk