pregnant 29 weeks

hi mommy , tumpang tanya normal ka kalau kepala baby masih dekat atas ? atau masih terlalu awal 🥺 ada tips tak ? haritu scan waktu 28 weeks kepala baby dekat atas . saya first mom risau jugak nih 🥺

5 Các câu trả lời

awal lagi baby boleh somersault lagi dalam tu. jaga posture. boleh search "spinning babies" di yt, banyak dia ajar posture mcm mana exercise mcm mana yg akan bantu baby masuk laluan.

6mo trước

ok thankyou sis

msh ada msa sis untuk bby bpusing.. saya 33w pn kpala bby msh di atas... bby msh blh bpusing smpai kndungan 36w doc ckp dkt saya

6mo trước

oh faham , thankyou sis

Seminggu sblm raya kple msih diatas..tp semalam scan kepala dh duk bwh..bby msih blh pusing lgi..nnti 36w Dr nk scan lg tgk

Sy scan 30w hari tu kepala masih kat atas. Tp doc ckp kalau air ketuban cukup baby masih boleh pusing lagi.

6mo trước

yaka sis , saya semua ok cuma dr bagitau kepala baby kat atas tu yang jadi risau biasalah first mom takda pengalaman apa apa risau kita 😂

sy 29w bru kepala kt bawah. 28w masih kt ats. jgn risau k sis. boleh cuba sujud lama sikit. inshaallah

6mo trước

ok sis , thankyou