BABY KLAU 3 BULAN GERAK TAK?

Hi Mommy's Tumpang Tanya klau kandungan 3 bulan Baby X gerak lagi kha atau gerak sd??? #ingintahu #pleasehelp

2 Các câu trả lời

sy 6 org ank..klau peknen laki cpt rase dlm 4 bln klau girl 5 bln baru rase..tu pn rase bubble..letup2..geli2 halus..klau 3 bln rse kck lg..klau gerak pn xrse melainkan scan wallahualam

ouh ya kha? Bukan apa x perna plak mcm ni 😅😅ank da masuk 4 yg anak 3 ni masa kndungan 3 bulan da rasa gerak2 sda