suntikan tetanus

hi mommy todays im in 27weeks 🥰 yayyy!! finally im in third trimester . doakan sya dan bby sihat2 selalu sampai melahirkan. tadi dah kena bagi first tetanus injection, but ramai mommiey2 kata sakit lenguh2 apa semua . but i tak rasa apa2 like nothing jea😂 its normal? nurse cakap ubat dia kuat akan buatkan kita rasa lemah2 badan . but im okay jerr mcam biasa hihii #firstbaby

1 Trả lời

saya pon 28weeks baru ni dah suntik dah tp takda rasa lenguh2 mcm org ckp tu😂 maybe body masing2 kot😅