Boleh ke mommies pregnant travel?

Hi mommy sye nk bertnya, usia kandungan 6 bulan boleh ker travel jauh naik bas? #firstmom

3 Các câu trả lời

Ikut badan org jgk sis. Kalau sy, mmg surrender sbb baby aktif asyik tendang pundi kencing. Rasa nk pakai pampers je everyday asyik terkucil ?. Susah nk travel jauh2.. pastu badan pn mesti nk kne selesa, kalau tak stretch nnti cramp pulak

usually xde masalah. cuma nya kena pastikan renggangkn bdn saja. atau 2nd option, naik flight if ada budget

7mo trước

Okay thank you ?

Saya rasa ikut badan. Haritu saya naik bas batu pahat-hatyai & hatyai-krabi alhamdulillah okay