alahan teruk

hi mommy, sy skrg 7week then alami alahan teruk sgt, untill nk bgn dari ktil dh xkuat asyik shaking. mkn minum lngsung mmg xbole msuk tekak. klau nk ke hospital pergi emergency or cmner ya? sy first mom, xtau nk tuju kemana ☹️

1 Trả lời

yup... terus ke hospital,,bahagian emergensi kalau first time,, nty bila dh admit,, kalau lepas discharge jdi lagi terus ke bahagian ibu bersalin...bgitahu awak pregnant & muntah tanpa henti..

10mo trước

thanks awk 🥹