29minggu / 7bulan

hi , mommy sy dh msuk 29m tp knp yee perut sy msi kcil ? mcm bru 4-5bulan mcmtu . klu prut kcil bby dlm perut pn kcik ke 😥#Buntu #SeriusTanya #firstmom #ingintahu

14 Các câu trả lời

Saiz perut tak de kaitan dengan saiz baby :) Boleh pergi klinik check :) Different body different size ya :)

7mo trước

ak stress je dgn org" kampung asal tnya "brpa bulan" lpstu bla ak jawa "7bulan" truss byak d ckpp knpa perut kecil 😔 stress

Saya mse sacn 27w6d baby dh besar 1.44kg saya 4 bulan perut dh besar mcm 6 bulan

tak. saiz perut tak penting. nk tahu bby sihat or tak, pergi buat scan

Taklah sis..kdg nmpak besar sbb kulit tebal atau angin je. 😂