blh mkn ikan keli x masa pregnant?

Hi mommy here, sy baru 6 weeks ,blh x mkn ikan keli ?

11 Các câu trả lời

Boleh je sis....sye dari awal pregnant smpai da ujung ni ..mmg belasah ikn keli jee...setiap bulan wajib mkn..sbb suami mmg suke ikn keli

Sy Makan sbb xtau.. Alhamdulillah ok je.. Skrg 22 weeks dah. Baru beberapa hari lepas Makan lg ikan keli😂

boleh refer ni.. tp semua bergantung pd ibu jugak, kalau berani boleh mkn.. tp berpada² lah ye..

5y trước

Tembikai baik utk hb

Boleh sis.. sbb isi ikan keli putih.. isi ikan yg putih tinggi protein nya...

Ikan keli tu bise sis..kalau kandungan baru lg jgn makan banyak2..

Saya tiap tiap hari makan sis. Alhamdulillah skrg dh 5months.

Sy suka sgt ikan keli..dh brpa byk da mkn..😁skng dah 18w

Alhamdulillah setakat ni saya makan ok

Bole, lepas bersalin yg x boleh

rasanya boleh