Tips kurangkan alahan

Hi mommy, sy 4week3day pregnant ..sy alahan x boleh bau masakan n bau dapur , kadang tu sampai takde selera nak makan bila bau org masak ni sakit sgt kepala terasa mual2 nak muntah.. tak tahu la bila alahan akan kurang😓mommy ada tips x ..n lagi satu perut kadang kadang cramp tp x bleeding itu normal ke #firstbaby #ingintahu

2 Các câu trả lời

normal awak. takpe. duduk bilik ttup pintu kalau ruangan dapur terbuka. tp perut tu jgn lupa alas. makan ringan mcm biskut roti,minum air susu/air mineral. kalau xboleh makan nasi,makan bubur. sabar ya

3y trước

baik awak..tq ya 🥰

Normal. Banyak kan rehat

3y trước

tq baik siss