balut buku pink

hi mommy smua..sy nak tnya,slain dr cover buku yg jual dkt shopee tu ada tak yg mommy2 balut sendiri guna pembalut buku skolah tu🤣yela sb buku pun dah tkda rupa buku,nk pakai cover yg jual dkt shopee tu misi KK tmpat sy tak bagi,katanya menganggu dan mnyusahkn kerja dorang..

11 Các câu trả lời

Pkai pembalut buku latihan tu je sis.Yg lutsinar,xyah terlalu bercorak².Pening nurse nak tgk.Sy camtu jak,pkai pembalut buku latihan.Nurse puji,nmpak elok lagi buku,wlaupun lg 2 bulan nak due 😅 Report check up plak,nurse tlg gunting & staple elok² dlm buku sy 😊 Lain nurse lain kot cara dia

2y trước

kk tmpat sy dia siap bg sampul lg sampul lutsinar tebal tu..

tengok nurse juga kut sis. anak first nurse kasi pembalut tapi kena charge. anak second, saya cakap taknak pembalut tu. alhamdulillah buku pink saya cantik sebab nurse klinik saya semua pentingkan kekemasan. kalau doc staple cincai, diorang buka dan staple balik kemas kemas. tulisan diorang pun cantik.

xleh pkai yg balut buku sekolah tu. sbb misi keje nya nk conteng muka depan buku pink🤣 syg tau. sy jaga elok2 buku. pindah2 tangan antara doc dgn misi. yelah. dorang lpas cek kita,dorang pkai sanitizer. hbis belakang buku sy🥲 tp xpelah. redho je. tmbh lg buku dh tebal

sy beli 2 cover buku pink last2 xleh pakai sbb bnyk sgt surat drpd hospital dye stapler 🤣🤣🤣. smpai xleh nk muat dlm frame. dpn buku pun ade yg dr hospital stapler . last2 xpakai. syg dhla cntik ..

sy guna plastik yg budak balut buku teks tu..nurse dok remind suruh balut haha pastu semua kertas2 sy cabut,gunting n stapler balik..asalkn x trkeluar drpd buku.. setakat ni nampak kemas,lagi 2bln due..

saya guna pembalut biasa tapi cepat koyak pulak , lagi2 nak dekat bersalin/dah bersalin misi/doc belek buku sampai terkoyak pembalut 😂 so saya beli plastik ziplock je senang hehehe

Saya guna file plastik tu, bila nak checkup keluarkan siapsiap. Sebab pembalut lain takut nurse bebel susah 😂 Kang menangis tak berlagu saya, dahlah sensitipppppp 🤭🤣

2y trước

haha..mcm2 kn...

sy balut guna pmbalut buku sek ank yg transparent tu je...so far nurse kk yg sy pg tu xda la cerewet sgt..alhamdulillah..hiji

Saya xbalut tp saya selotape keliling muka depan dan belakang buku pink. Lagi 2 mggu insyaAllah due. Buku masih elok.

2y trước

janji tak koyak ok lah tu kn..

masuk dlm file cover je sng. nnti masa check up keluar kan ltk dkt kaunter siap2.