Anak tido x lena

Hi mommy smua, sy nk tnye ada x mommy2 kt dlm ni mngalami mslh mcm sy. Ank bru nk msuk sbulan tp susah tdo lena, even da bedung. nk bpeluk je, da tdo lps tu ltak kt tilam terjga. klu bedung, mengamuk dan terjga2 jgk. ada tips lain x cara nk bg anak tdo lena.

1 Trả lời

Dia tidur tu terus letak dekat tilam ke? Baby sy mcm baby awk jgk.. tapi sy biarkan dia tido kat lengan dalam 30minit mcm tu, pastikan dia kenyang n dah burp..baru dia tidur nyenyak.. cuba awk try..