Berat badan naik dalam masa 1 mggu

Hi mommy smua saya 36w 5D nk tnya kalau berat naik 1kg normal ke Sbb kena repeat bp 1 mggu 3 Kali.. Bahaya tuk Baby tak ke mcm mna ? #ingintahu #bantusharing #pleasehelp #firstmom

2 Các câu trả lời

saya pun naik berat 2.2 kg dlm masa seminggu..tapi nurse kata xpe sbb sebelum ni berat saya cantik bp cantik semua.Baby berat pun okay..Tapi doktor pula suh ambik bp..so buat je lah..

buka buku pink bahagian Berat badan yg Ada BMI ibu, refer kat situ Berat badan yg ibu boleh Naik ikut BMI

2y trước

biasanya nurse Akan refer Dr. tunggu advice Dr