Keputihan

Hi mommy semua, Sy dh 32 weeks, ada keputihan di pantyliner. Kdng2 xde, kdng2 banyak n kdng2 sikit.xmenentu. xde gatal mahupun keradangan faraj. Adakah ia normal @ simptoms gbs? ? kalau tahu simptom gbs pn leh kongsi di sini..terima kasih

1 Trả lời

Normal sis. No worries. Just jaga je kebersihan bawah tu. Hehe. Sebab ada kes ibu tu tak menjaga bahagian bawah sehingga hijau2 dan busuk. Baby pun terkena tempiasnya.

5y trước

I see..thanks so much sis😍😊