opt naik samar samar

hi mommy semua..sy dah delay period 4hari,sy last period 25/3 dan pd mulanya tknk cek tp husband suruh cek😂sbb badan mmg terasa penat yg teramat,selsema,sakit kepala,selera mkn bertambah..jadi hari ke4 sy cek opt naik double line tp samar samar.. ni dikira pregnant kan? dan boleh ke sy buat pengesahan dekat klinik?? ##ingintahu #firstmom #pleasehelp

opt naik samar samar
10 Các câu trả lời

alhamdulillah tahniah sis..bnyakkan berehat dn jgn angkat berat2 sbb kandungan masih awal lgi..nnti sis gi farmasi beli folic acid ckap pregnant..folic acid elok untuk perkembangan kandungan

Tahniah siss positif tu. Kalau pergi klinik utk sahkan pun dia akan buat test upt juga. If scan pun tak nampak lagi tu. Banyakkan rehat yaaa nanti 6-7weeks pi scan dah nampak kantung🙊

1y trước

Samalah dgn sy.. 6 weeks baru nie sy pergi scan.. Alhamdulillah doktor cakap dh nampak kantung.. hehe

Positif dahh tuu sis, banyakkan rehat yee. Repeat test lagi seminggu. Saya dulu pun macamtu hehe alhamdulillah. Takecare sis!

1y trước

alhamdulillah terima kasih awak🥰🥰nanti sy repeat test lg

Positive.. bykkn rest.. kurangkan keja berat.. 1st trimester kene byk rehat

1y trước

baik terima kasih🥰🥰

Alhamdulillah tahniah sis. Ada dah tu. Samar gitu dalam 4w dah

1y trước

okey faham🥰🥰

tahniah sis.. jaga diri baik baik sis ya..

1y trước

alhamdulillah.. terima kasih🥰🥰

Alhamdulillah tahniah sis

1y trước

terima kasih🥰

alhamdulillah tahniah

1y trước

alhamdulillah terimakasih🥰🥰

tahniah sis. positif!

1y trước

terima kasih🥰🥰

kire positif tu

1y trước

ya allah😅ye betul 25/5