Kaki Kanan Lenguh

Hi Mommy semua.... Skrang sye dh msuk 17 Minngu Kaki kanan sye kerap lenguh²... Ni benda biasa bgi wanita hamil ke?? Kena mcm ni.....??

1 Trả lời

Kalau lenguh2 tanda ada mslh kalsium. Baby semakin membesar, jadi zat2 termasuk kalsium ibu akan diserap oleh baby utk perkembangan tumbesaran nya dlm rahim tu. Sebab tu ibu2 mengandung kena ambil mknn yg ada calcium setiap hari. Mcm sye, sye amalkn makan shaklee ostematrix 3 kapsul sehari, total 750mg kalsium plus susu full cream. Alhamdulillah.. Xde lenguh2 kaki dahhh 😀 sekarang dah bersalin pun sye masih amalkan sbb anak mnyusu bdn

5y trước

Sama2😘