Kahak pekat

Hi,mommy semua..normal ke sy skrg baru baik dr covid lepas tu kene batuk gan selsema pulak.skrg nie hingus jadi pekat kahak pon pekat..sampai rasa berat kat dada..normal ke?perlu ke sy ke klinik?

2 Các câu trả lời

post covid memang macam tu, ni yg dipanggil long covid.. saya hari tu ambil masa 2 3 bulan jugak nak baik tak berkahak ni.. tapi mungkin sbb saya ada asthma jugak, jadi ambil masa lebih lama.. macam suami dalam sebulan lepas covid baru baik drpd berkahak..

hai sis..boleh cuba amal minum madu bee honey dr foreverliving..sbb madu ni 100% tulen bukan madu tiruan..sy dh lma amal mmg bgus..bole pm sy kalau nk cuba sbotol 1/2 kg hnya rm86

2y trước

boleh sis..madu xmybabkan keguguran..dlm apps ni pn ada britahu.sis bole search..tgk dlm link pn ada https://my.theasianparent.com/madu-untuk-ibu-hamil/amp