Bersalin di hospital kajang

Hi mommy semua, siapa sini pernah bersalin dihospital kajang? kita tak boleh book ke nak wad bersalin kelas pertama or kedua.. hospital kajang dah lah susah nak parking, tak tau nanti kereta saya nak parking kat mana bila time sakit nanti, sebb suami kerja balik tengah malam, adik beradik tak ada nak minta tolong hantar

1 Trả lời

better naik grab/AA ride je sis kalau tgh sakit takkan nak drive apa semua kan. wad boleh nak request, ada kosong Insha’Allah dia bg. tp wad kelas mana pun lebih kurang je rasanya. cuma kalau ada GL lg senang la nak request.