Klinik swasta ada GBS test service

Hi mommy semua. Setiap kali pergi check up KK, Dr and nurse mesti kata keputihan normal and suruh jaga kebersihan je. Tapi kita nk concern juga la untuk baby. Ada sesiapa tahu tak klinik swasta mana yang ada buat test GBS ni? Kalau dapat yang area Semenyih pun lagi better. Mohon bantuan ya #pleasehelp #firsttimemom #firstbaby

4 Các câu trả lời

Selalu nya kalau keputihan tuh memang normal sis, tapi klaw berubah ke wrna kuning atau sedikit hijau, n berbau tuh x normal. Sbb sya pon suda gbs +ve

2y trước

betul ape yg fatin bgtau tu ... klau risau sngt pasal keputihan tu .. wlaupun xde gatal2 atau bertukar warna boleh je mintak buat test .. sbb sy gbs+ jugak ... sy xde gatal2 atau berubah wrna.. tp sbb kn risau sy buat jugak .. jd la gbs+ ...

doktor ada amik sampel ke sis,dia bgtau keputihan biasa tu?

semua klinik boleh buat test gbs

Klinik siti