KANCING GIGI

hi mommy semua, saya preg anak first dah 23weeks, alhamdulillah setakat ni hb normal. next month nurse cakap nak inject kancing gigi. apa pengalaman mommies semua time inject? sakit tak? takut pulak ?

48 Các câu trả lời

Lenguh je kt tmpt inject tu..lps inject tu cuba gosok2 bgi ubt tu jln..2 3 hari kmudian ok lah

Sy bru lpas kna cucuk . Alhamdulillah xrasa apa pon . Dgar org lain cite mcm seram je . 😅

xde apa tu sis .cuma rasa lenguh lenguh je tapi takdala sesakit yang digembar gemburkan .

X sakit pn, mcm kene inject biase tula, tp lebam n lenguh dye ambik mase sikit nk baik...

Sakit tempat kena inject smpai ke tulang rasa sengal dan hilang dkt sebln lebih ...😭

Entah la, sy rasa sama je. Byk kali kne cucuk spjg pregnant, mcm dah immune da 😆😆

Untuk sy alhamdulillah xsakit langsung n xrasa apa walaupon berhari2 dh di cucuk 😂

Time sye inject cume lenguh dlm bbrpe hri. Kli kedua inject xrse pape

sy da inject dua kali tp bg sy xsakit pn..lenguh pn sekejap je..

Tangan rasa sengal2 nak dekat seminggu jugak la.. huhuhu