BERAT BABY WAKTU 32MINGGU

Hi mommy semua, saya nak tahu berat baby baby anda semua waktu 32 minggu. Berat baby saya last check up 32minggu 2.3kg 🫠 Lepastu kena refer doctor sebab saya ada GDM. Risau pulak ni first pregnancy. Boleh share??

9 Các câu trả lời

sy pn 32mggu..scan bby 1.9kg. ikut apps 1.7kg cmtue kn..tpi dktr x ckp pe2. normal je dye bgthu. kbtln sy ad on ubat prophylaxis sbb anak 1st sy dlu dktr suspect ad iugr sbb lahir x ckup 2.5kg. bkn sbb ksn ubat kot.tue yg bby mmbsr cpt. btw sy x d gdm

Saya baru lepas scan 32 minggu tadi. Berat baby saya 1.7 kg dr kata normal walaupon ada gdm. Mungkin 2.3kg tu besar sebab kalau ikut dalam app ni pon, 32minggu anggaran 1.7kg.

2y trước

saya Pon bruni scan 32w berat baby 1.7 saya pon ada gdm..

saya scan 27/2 haritu msuk 35minggu berat bby 2.3 kg..kecik😅ni ank ke 3.. hrini 4/3 dah msuk 36minggu..

baby² sy mse scan 32mgu.. sorg +-1.7kg, sorg lg +-1.8kg.. alhamdulillah dktor ckp okey..

sy 32w bby dah 2.4kg, doct ckp bby bsr 2 mggu.. tgu next week scan 36w plk tgk cm mna.

2y trước

sy pn gdm on diet. bby sblm nie xda gdm scan 3.6kg masa admit. kluaq 3.8kg sngkut bahu.. hold 3mnt xbg teran takut bahu bby pth. prosuder slpas 2 sakit yg lama. so bby nie risau lg bsr jela sbab gdm.. due 2 april. takutnya la..

Hi. Sy 32 week doc check 2kg. Doc xde komplen besar ke apa. Sy normal xde gdm.

Saya scan waktu 32minggu 3 hari berat baby 1.7kg

sya 33w 1.8kilo sis..gdm jugak

Saya 33w - 1.9kg