Berat bayi 32minggu

Mommy normal ke berat bayi 32minggu tu 1.9kg. Sy ada gdm risau baby besar. Doktor cakap berat okay cuma sy risau. Kot2 mommy2 gdm ada pengalaman bleh share #ingintahu

18 Các câu trả lời

sy lhir bby prem 32minggu .. berat bby 2.3kilo.. masa 27minggu pum brat dh 1.9kilo..masa tu dktor risau gak.. tpi dia tnye tinggi sy brape.. sy ckap 162cm.. dktor ckap ok la dngan ketinggian sy tu.. klau ank sulung 7bulan dh 3kilo.. nasib laa time lahir brat 3.4kilo takda koyak atau guting.. pkul11 mlm pegi hspital 1255 lahir.. tpi untk ank ke2 skit dia lain macam

Sy gdm on diet.. Bersalin 40weeks cukup by induce.. Baby 3.6kg,mmg sakit extra sbb induce dan baby besar n sy kecik je.. Mula2 mmg jaga betol mkn.. Dah hujung2 tu hentam semua.. Tu naik byk berat baby..

saya pon 32 week. berat bby kita sama .. 😂 saya xda msalah apa. cuma sy plk yang risau knpa macam bby kecik je. tanya kawan2 lain diorang 32 week ada yg berat lg hehe . tapi doc kata normal je .

Doktor kata normal so tak perlu risau. Saya pun gdm 33w dah 2.7kg 🤭 Pun doctor kata chill je. Baby lahir 36w+ 3kg. Kalau overdue baru doctor suruh risau 😆

should be okay kalau doc pun tak cakap apa apa yang merisaukan. saya gdm on diet, bersalin 37weeks, sebab turun tanda awal, berat baby 3kg, 😊

kita samaa ada gdm jugak . berat baby pon sama . risau jugak sbb ada tnya mummy lain ramai ckp baby besar dh tu . aaa risauuu

gdm jgk. tk igt dh brpa berat bby masa 32 minggu. tp apps ni ada tulis berapa berat bby utk sekian2 minggu. awk cuba tgok

normal..saya 3 anak semua GDM on diet.. keluar semua atas 3kg.. Alhamdulillah semua keluar dengan mudah.

Sy scan masa 32 minggu berat baby 2kg doc cakap dah cantik beratnya. Beza dengan edd pon awal sehari je.

Normal sis. Kalau tak okay, doktor akan beritahu. Saya pun GDM. Bersalin 37 weeks, berat baby 2.4kg.