Susu ibu hamil

Hi mommy semua, nk tya susu ape yg bagus untuk ibu yg hamil 4 week, yg x mengemokkan & bagus untuk bby ❤️

2 Các câu trả lời

Bergantung kpd selera & penerimaan tekak awak jgk 😅 Just pastikan susu yg awak minum tue rendah kandungan gula ye. Takut nanti lekat diabetes. Personally, Saya prefer minum susu kambing dr susu2 utk ibu mengandung yg mostly famous yg ada dkt pasaran skrg sbb terlampau manis.

3y trước

Owh.. tu la sy nk mengelak lapa..kadang2 blurr nk makan ape .. so sy ingat susu boleh gntikan mknn 😂..

fresh milk sis