Masuk wad awal untuk induce

Hello mommy semua, nk tnya . Kalau doc suruh admit awal utk induce ad charge tambahan tk selain caj kemasukan wad dan bersalin #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #ingintahu #firstbaby #bantusharing

4 Các câu trả lời

kalau sis anak terengganu dan nk beranak kt hosp trgganu free xde cas....hosp lain ada charge tp xsama setiap hosp cuma range lebih kurang je harga

11mo trước

sy sabah, btw tq respon

Tak sure sis. Lain hospital lain harganys. Sis kena tanya tmpat yg sis nk bersalin tu

bersalin normal xsampai 100.. czer 100 lebih.. sis standby je dlm rm300

11mo trước

owh, alright sis tq

Ada sis kalau induce belon apa semua tu tp still murah