Sakit masa mengandung

Hello mommy semua, nak tnya ni . Kalau sakit mcm batuk and selesma masa mengandung 35minggu , akan warded tk ? Sbb ad kt tiktok sy nmpk dia sakit and warded #firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

4 Các câu trả lời

Demam and selaema tak sampai warded. But depends on the level of the seriousness la. Mybe yg awak tgk kat tiktok tu dia selsema sampai sesak nafas la kot. Jumpa dr dulu, dr akan advise perlu admit hospital atau tak. Tc

8mo trước

9/11 tu dah berapa weeks sis

pi klinik dlu. xperlu refer tiktok or apa2...kita tak tahu yg dkt tt tu ada masalah kesihatan lain or tk. utamakan kesihatan awk dan kndungan.

demam kalau smpai dehydration..air kencing jd kotor baru kena warded..kalau demam tp cek tekanan dan darah okay xkena tahan

8mo trước

skrg 35 week, nk masuk 36

tak warded sis. melainkan demam teruk atau ada masalah kesihatan yang lain.