Berat badan & kurang selera makan

Hi mommy semua nak tanya . Sekarang saya baru masuk 16week . Tapi dr sebelom ni lagi berat saya check turun 2-3kg macam tu . Saya rasa nak makan takde alahan tapi bila makan kuantiti tu tak banyak dan rasa cepat mual bila tengok makanan . Saya takut baby takdapat khasiat pulak 🥲 . selera makan saya tersangat kurang . even nak kerap makan pun rasa muak . Saya alahan tengok makanan banyak2 ke macam mana 😅😅#firsttimemom #firstmom

2 Các câu trả lời

Same lah sy pun sis.. x best betol ble rase tu lapar tp makan nye alahaii ciput je. Sis kena bykkan makan buah if tgh takde selera..

Biasalah alahan begitu. Kena kuatkan semangat utk diri dan kandungan. Minta suami suapkan atau makan kena berteman