kuat makan

Hi mommy semua nak tanya kandungan nak masuk 6 weeks normal ke kita kuat makan? ke baby dh besar dlm perut baru kuat makan? sebab saya kena kerap makan tetapi dlm kuantiti sedikit. Mak mertua cakap takot kalau saya terlampau berat takot kaki tak mampu tampung berat saya. tapi saya kena makan jgk sbb nanti saya gastrik. bila xmakan saya muntah² keluar buih air gastrik🥺

1 Trả lời

kalau sy, awal2 mmg kuat mkn, bila tak mkn jd mual muntah..then masuk angin. jnji mkn mknn y berkhasiat xde mslh

3y trước

ehhhh samaaaa laaa. saya xmkn akan jadi mual masok angin muntah air buih gastrik tu