Baby tendang atau mengeliat.

Hi Mommy semua, nak tanya. Kalau baby mengeliat itu nak dikira sebagai tendangan ke ? 😅 #firs1stimemom

3 Các câu trả lời

Saya 34w ni tak rasa sngat baby tendang. Tp perut je beralun kiri kanan kiri kanan kadang timbul benjolan lutut ke siku dia taktau la. Saya kira as tendangan juga.

dekat buku pink dia tulis kira pergerakan/tendangan.. so mengeliat tu dikira as pergerakan. so boleh lah tick.

12mo trước

nurse sy lain pula. katanya hanya tendangan yg kuat saja dikira 😅 saya pn terus jd confuse 🤣 dlu first pregnancy nurse yg jaga ckp kira segala pergerakan atau tendangan

Saya pun confuse🤣 sebab boleh rasa jugak kan bb mngeliat

12mo trước

🤣 kan sama la macam saya. Saya kerap baby mengeliat dalam perut