Masalah Keputihan

Hi mommy semua. Nak tanya ada tak yang pernah dapat ubat mcam ni dari doktor untuk masalah keputihan? Okay ke makan ubat nye tu?saya dah 28 weeks baru dapat ubat tu tapi takde dapat sekali ubat yang masuk bawah tu. Ubat ni dari klinik kesihatan 😊 ##ingintahu #firstbaby

Masalah Keputihan
1 Trả lời

erythromycin ni sejenis antibiotik, kena makan habiskan kalau tak badan akan imun pada antibiotik dan kena makan dos lebih tggi lepas ni.. insyaallah tak ada apa2, saya masa covid hari tu pun makan antibiotik ni jugak..

2y trước

ok baik sis..paham2..klau x dok keliru rsau2 nk mkan ubat tu.mekasih sis respond..❤️🥰