10 weeks 4 days

Hi mommy semua, masa 10 weeks ni tak boleh rasa lagi kan baby gerak gerak? And normal ke sakit belakang, pinggang dan tulang punggung especially lepas bangun tidur? Allahhhhh rasa macam lepas bertumbuk 😂 #newmomhere #First_Baby

17 Các câu trả lời

Normal rasa sakit tu, sy pn da sampai nangis kesakitan xbole bawa bincang 😂

10week tu belom ada rasa gerakan lagi sis . paling awal 18week

normal sy hari tu sakit blkng byk la sakit skg alhamdullaih dpt laluinya

X rasa lagi, if awak teringin tahu dah boleh pergi scan ultrasound

sma lah 10 weeks .. sakit 1 bdn 😅 nk baring pn ssh ..

yup mmg normal akan sakit badan hehe

10w blum lg. 20w keatas rasa gerak2 tu.