Ubat insert vagina untuk keputihan

Hi mommy semua. Maaf saya nk tanya soalan yg agak sensitif. Saya baru² ni dapat ubat insert vagina dari kk disebabkan keputihan. Saya nak tanya. Selepas pakai ubat insert tu. Selepas berapa hari baru boleh bersama dengan suami? Dan akan ada effect keputihan tu semula tak? Sekarang dh 38 minggu. Ikut tips doc dan kebanyakan orang utk kerap bersama supaya mudah untuk bersalin. Tp bila ada keputihan ni jd risau kalau keputihan datang semula selepas bersama.

1 Trả lời

Kadang keputihan ni pembawakan ja masa pregnant Saya dulu pon sama jadi jugak teruk jugak keluar banyak sangat Banyak kali jugak masuk ubat tu Tak lama pastu jadi lagi Sampi nak bersalin jadi Doctor dah ambik sample takda apa okay jaa Lepas masuk ubat tu better biar sehari 2 okay kot nak bersama lepas tu

4mo trước

Baik. terima kasih. sbb risau jugak keputihan ni datang balik. sbb sebelum ni dh pernah dapat ubat insert. dh elok. tak sempat bersama lg. keputihan tu datang balik. Tu yg saya risau