Bila boleh datang buka buku pink

Hi mommy semua, if kan kita cek upt keluar double line samar2 .dah boleh buka buku pink ke belum lgi? Dn nak tnya jugak , memang upt sjenis titis tu n yg celup tu ,thp HCG dia berbeza ya? I mean, kurang lah yg celup tu ..yg titis lgi tinggi HCG . Line pun terang gik sikit . Tanda2 pregnant tu mmg ada, contoh kan breast rsa penuh,berat,sakit n sensitive sngt ..badan lenguh2 .rasa malas. Sllu mngantuk .rsa nak baringg jak. Sometimes rasa ada sdikit sakit mcm senggugut tu . Normal ke?

Bila boleh datang buka buku pink
1 Trả lời

upt jns cassette mmg lg tggi miu banding jenis strip. nk buat buku stgh klinik sruh buat appointment dlu. jd btter kol dlu bgtau bila boleh buat bku. tp skrg dorang nk ada bukti sis prgnt. jd kena prgi buat pengesahan prgnt by urin kt kk pon boleh. kalo nak scan btter time 8w sbb time tu biasa da nmpk jelas. kalo sis de pngalaman ggur boleh buat bku awal

12mo trước

ok sis ..thank you yaa