Haii Mommy... Kuning Baby ...

Mommy semua cuba share apa yang mommy selalu amalkan semasa pregnant untuk elakkan bby lahir ada kuning ... ada orang kata minum air kelapa ... ada ke kat sini bby you oulss yang tak kena kuning ... risau first baby . Thank you for sharing 🌸

2 Các câu trả lời

Baby 1st saya amalkan mkn kurma & minum air kelapa. Kuning ada sikit tapi xkena tahan. Ok jer. Tapi saya ada baca jgk anggur hitam & air soya baik utk mengelak kuning. Utk 36 week ke atas boleh amal. Saya pn nak cuba amal. Skrg tgh preg second baby. Baru 33 week☺️

alhamdulillah anak saya 2 orang memang tak kena kuning.. saya amalkan consume radiance signature since 4 bulan pregnant.. skin baby pun cantik.. putih pink.. ni nak masuk anak no 3..