hb low

Hi mommy semua .. baru2 ni sy g chekup mcm biasa nurse ckp hb sy rendah sangat 10.2 dari 11.0 , nurse suruh sy g amik darah FBC hantar ke makmal tunggu keputusan , keputusan keluar masih rendah 10.2 , nurse suruh jumpa dc. , Dc. Suruh tukar ubat dari zincofer ke iberet pastu dc. suruh amik darah lg sekali hari rabu ni untuk hantar ke hospital , sy tgh stress&takut jadi apa2 , mcm mana sy nk buat ?? #29week

1 Trả lời

Jngn stress,stress buat hb kita turun,penat sngt pon tkboleh,sentiasa positif,amalkan pemakanan sihat,mknn2 yg tambah hb,sup bayam tu bagus.Ubat yg dr bagi sila makan tau,klau mls mkn hb makin turun,nanti kena suntikan inferon kt bontot haa