2 Tahun 9 Bulan

Hi Mommy semua. ank sy skrng 2y9m dh diapers free since 2month ago, last week dia demam panas selama 2 hari then lately ni dia malas nk pg kencing di toilet, selalu dia terkencing dlm seluar, tp popo pndai pg toilet. Ada tak mommy yg pernah alami mcm ni? utk makluman semasa dia demam sy pakaikn dia pampers, sbb dia tk larat bangun. tq mommies.

2 Các câu trả lời

sejam sekali kena bwk dia pegi toilet. sama je mcm mana masa mula diapers free dlu.

kene kerapkan ke toilet mcm masa mula ajar

2y trước

Okay sis. Terima kasih