Baby Bump??

hi Mommy sekalian, brapa weeks ye boleh nampak baby bump? sy dh pregnant 15weeks anak pertama tapi x nampak lagi baby bump.

39 Các câu trả lời

Ikut perut jgk.. Saya perut tebal, lemak byk.. hahaha.. 12 week nmpk mcm biasa jek

sy pown lmbt sis.. 29weeks baru nak nampak..too pown belum betul2 bulat..😅

Sy 6 bulan baru nampak. Bila dah masuk 7 bulan membesar dgn jayanya. 😅

Saya pun 3 bln.. Mcm x nampak lagi, risau jugak.. Rupanye mmg camtu la ye

Sy ank 1st dulu 7bln bru nmpk baby bump.. Tu pn org ingt bru 5bln,, 😂

Sy 2bln lg x nmpk.. nmpk boroi.. tp kwn2 leh nampak sy preggy..pelik jg

Sy 7bulan baru nmpak bby bump 😆 org kecik ,perut pon kecik ..

5y trước

Msa before preggy berat 48kg ..skarang 37weeks dh 56kg 😆

sma sis.. sya pn mcm itu.. skrng 15week 4 day... blm. nmpk bby bump

Sy yg 17 week pon sama.. Xnmpak lg sis.. Sbar lh tggu sbulan due lg.. Hihi

5y trước

Sama la kita 17w tp xnmpk lg. Tp klau baring, nak pusing kiri kanan bukan main sakit bdan 😅

kami 5bln pon tak nampak lagi..nmpk mcm 3bln ja bby bump..anak pertama

5y trước

Sme cm sy jgk..5 bln skg ni tp cm 3 bln je n sy pn pregnant ank prtme jgk