Baby Warded

Hi mommy, saya selamat bersalin tapi sy leaking lebih 24h. Baby masih warded hari ke 5 🥺 baby muntah bila minum susu. Ada pengalaman tak? Saya first mom risau sangat. Doc on drip dan antibiotic.

2 Các câu trả lời

Syukur selamat bersalin. Tiada pengalaman Dlm pemulihan slps bersalin ni, puan doa sungguh merayu kpd Allah mudahan baby dpt rawatan yg terbaik tanpa mudarat. Ambil masa tidak bersama baby dgn rehat yg cukup. Memang ada risau tu, ibu mampu berdoa, jaga kesihatan emosi juga ya. Mudahan semuanya baik tanpa mudarat.

Tiap kali lepas susukn bby tu, try sendawakan.. Apapun tahniah, selamat berpantang..