Takde mood nak makan

Hi mommy, saya pregnant 5 minggu. Takde mood nak makan, mengidam apa2 pun takde. Tapi Saya lapar Tapi tu lah tak tahu nak makan apa mcm takde mood nak makan. Rasa mual, ada tak boleh bagi suggest apa Yg perlu Saya makan?

2 Các câu trả lời

kena try n error sbnrnya tgk mana bdn sesuai dan blh makan kena paksa diri makan sbb tuk bg nutrisi yg mencukupi tuk bby dlm perut tu build sblm jd bby yg sempurna sifatnya ..maknya kena kuat smgt...mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

7d trước

Terima kasih sis 🫶🏻

saya pon kdg2 xnak makan,tapi kena paksa jgk sbb teringat ada nyawa lain dlm bdn kita🥰