placenta previa

Hi mommy, saya preggy 31 week 6 hari..saya ada masalah placenta previa dan akan melahirkan baby dgn cara czer pd minggu ke 37 nanti..ada sesiapa berpangalaman melahirkan czer..saya betul2 takot..hari2 ia bermain2 dlm kepala saya.

1 Trả lời

sy pun brnak czer. mula2 memang takut, takut mcm nak terjun bangunan 😂 Sakit tu memang sakit. Bius separuh badan sy masih boleh rasa, bius seluruh badan sy cuma dpt dengar org bckp je. Bila dengar baby nangis, dah keluar, automatik tsenyum 😂 Tapi insyaallah, semuanya bjalan lancar mummy 😁

5y trước

insyaallah, amin..