Tolong doa kan saya :)

Hi mommy saya nk tnya klau mcm ni mmg +ve kan sbb rsa mcm xprcaya 8/4 hritu saya miscarriage bru 2 week mcmtu and rsa agak down skrg alhamdulilah naik 2 line lgi mommy2 tlg doakan kandungan saya klini sihat dan selamat yer tq.Nk tnya rsa2 dh berapa week yer klau line mcmtu kan saya misscarriage 8/4 ,6 7 hari jgk drh non stop then xperiod dh so kiraan strt 8/4 ker?#ingintahu #firstmom #pleasehelp

Tolong doa kan saya :)
18 Các câu trả lời

smoga ade rzki sis.sy pn ggur bln 4.n skrg pregy lg 7week.doa yg baik2 je ye sis.

tahniah , double line tu awk pregnant. semoga kandungan sihat smpai lahir

Nak tanya. Awak start bersama suami lepas berapa lama gugur?

1y trước

Sye disuruh berpantang oleh parents 25hri so kne pantang jugk la😂 lps tu terus bersama. Kering je darah sye dah bersama sbb sye keluar darah tu dlm 20 hari jugk.

Kalau blm period, ikut dari tarikh start bleeding

Semoga ada rezeki sis ❤️🤲🏻

line terang mcm ni at least 4-6weeks

1y trước

Saya cek clearblue naik pregnant 2-3

xde pengalaman

Tahniah