Susu formula tak sesuai ka ?

Hi mommy . Saya nk tanya . Baby saya kerap meragam menangis . Dia fully fm . Susu tak ssuai ka ? Najis dia okay warna kuningg 😭 saya dah buntu sgt . Baby saya 2 bulan 10 hari 😌

2 Các câu trả lời

Hi sis . Ada try bagi pacifier x ? Baby sy 2 bulan 7 hari , sy bagi bf & fm . Fm every 2hours x kira siang or malam . Bila dia meragam walaupun dh kenyang sy akan bagi pacifier lepas tu baby ok . Mungkin baby sis mcm baby sy juga , colic baby . Pacifier can calm our colicky baby yaa . Cara nk tau baby colic , walaupun dh bagi bf or fm still fussy and cry for several hours yaa . Sy beli Nuk sensitive orthodontic pacifiers . Blh try sis 💕

1y trước

Saya beli yg ni . Dah bg tp dia isap sat ja luah . Sama ke lain ?

perut tak kembung ke? boleh jumpa doc utk tanya.

1y trước

Taktau laa sis . Saya pgg prut dia lembut jaa