TIP ✨ibu mengadung✨ yang mengalami masalah sembelit

hi mommy❣️ saya nak share sikit pasal sembelit. so sejak awal saya pregnant saya mmg susah and rasa takut sgt bila nak buang air besar mesti bontot darah sbb luka dari najis. then suami saya decide tukar jenis beras iaitu beras BASMATHI. dan alhamdulillah skrg saya senang buang air besar. saya mula taktahu pula yang beras basmathi boleh melawaskan perut kita. ada juga ubat sembelit yang selamat kat pharmacy (probiotic) tapi mahal sikit. better ambil beras basmathi. ok tu je bye❣️

1 Trả lời

saya alami bnda yg sma wak..sembelit smpai berdarah bila membuang..

2y trước

tq awk nnt nk try jgak🥰