Ingin Tahu Supplement Tambahan

Hi mommy saya ikutkan dah 12w nak tahu ada ke suggestion supplement yg boleh diamalkan skrng? Contoh mcm DHA tu? Sekarang saya cuma makan acid folic, iron tablets (kk) dgn obical kalsium tablet beli di farmasi. #firstmom #firstbaby #bantusharing

1 Trả lời

sblm mkn supplement tu , please consult dgn doctor yg rawat mommy dlu. jgn mkn sebarangan ubat. sometimes dgn org lain xde mslh mkn supplement lain, tpi dgn mommy xkena. so please consult dgn doctor dlu. mommy mkn realfood pon dh ckup. sayur buah and so on dgn ubt doc bgi.

2y trước

Owh faham terima kasih awak 😊