Seronok Di labour Room

Hi all mommy.. Saya ibu kepada 3 org anak.. Every time nak check in hospital untuk deliver.. Saya ada satu perasaan seronok mengira contractions anak n saya paling suka dgar jantung anak guna mesin spital.. N Last part bila dah hbs pantang.. Saya rindu nak bersalin balik.. Melalui pengalaman bersalin n mengujakan..

1 Trả lời

wah bestnya kalo sya pun ada perasaan mcm nie . sya paling takut check in hosp dan paling sya x suka jarum drip kat tangan tue 🥲, bau ubat ubatan kat hosp & suasana dlm hosp tue sndri.. walaupun skg terima hakikat je bila2 masa kena admit sbb tgh tggu hari nak bersalin.. last masuk LR , 9tahun yg lalu.. skg masi terasa nevesnyaa~

2y trước

hahaha , smpi nurse bising.. xboleh buka selagi x discharge dr wad.. nnt apa2 nak tmbh darah or air , x ke susah nak cri urat lg.. 😂😂