Baby tak gerak (26 w 2 day )

hi mommy, saya first time prgnnt. sekarang baby 26 w 2 d. saya rasa baby gerak since 20 w. tapi dari pukul 5 petang semalam sampai sekarang takda rasa pergerakan baby. normal ke ? 🥺

6 Các câu trả lời

Lamanyaa , kan nurse pesan sruh check 10 pergerakkan baby dalam sehari Ada pengalaman seorang ibu tu dia tk kira last2 scan dah lama meninggal dlm perut Kalau dah rsa kena cpt2 pergi hosp , mungkin dpt di selamat kan kalau awal Harap2 tkdak apa la yg berlaku dkt kandungan sis

4y trước

macam mna kita nak cam baby tu gerak atau tak?time dia gerak rasa apa?sakit ?atau rasa ja?

kenapa tak pergi hospital atau klinik scan terus? allahuakhbar. puan, saya aritu baby tak gerak 2 jam lebih pon saya da takut sangat2. terus pergi check. inikan da berjam2.

Tlg laa cepat2 prgi hospital. Saya dah ada pengalaman mcm ni, smpai sekarang saya mnyesal 😢

dah ransang pergerakan baby tak?mcm makan benda manis..?kalau sudah still xde respon,pergi hospital..yaAllah

suda cuba ransang gerakan? kalau sda, pergi hosp

perlu cepat2 pergi hospital..