Kantung lebih kecik

Hi mommy’s! Saya first time mom & baru scan semalm untuk confirmation. Should be this week dah masuk 7weeks 2days kalau kiraan dari last period. Tapi scan semalam Dr ukur dia mcm lari seminggu. Kecik seminggu, so semalam Dr scan kantung besar 6weeks 2days. Normal ke mommy’s? Saya nervous & overthinking semalam.

3 Các câu trả lời

Sy pun sama ikot apps ni 9w tp scan 8w tp okay je sbb dr cakap dh nampak hearbeat semoga baby kita okay la

2mo trước

Faham. Terima kasih puan! Semoga dipermudahkan urusan!

normal.. kena tunggu next scan tu.. 2 minggu lagi kan.. semoga next jumpa doktor dah boleh nampak janin..

2mo trước

Terima kasih puan! Ya betul lagi 2 minggu Dr suruh scan lagi. Hopefully baik baik sihat je anak aamiin

mmg normal ada beza seminggu dua, asalkan tak lebih 3 minggu

2mo trước

Terima kasih puan!