Pergerakan baby utk first mom

Hi mommy, saya first mom, saya hamil 17 minggu 4 hari, sepatutnya dah ada pergerakan baby.. tapi sya confius.. mcm mna rasa pergerakan baby tu.. sya sekrang kerap rasa cram pastu senak kat bawah perut.. adakah itu pergerakan baby?? Boleh tak mommy2 semua sharee ☺️ tq

3 Các câu trả lời

awk berat berapa?? mcm sya berat 73kg rsa pergerakan baby 19w skrg sya masuk 20w .. pergerakan baby tu time kita baring melintang nnti dia akn ada rsa mcm beralun duk ketuk2 manja perut kita😅😅 ada rsa mcm angin ada raa cam dicubit2 manja2 kadang tu ade rasa mcm pundi kencing kena tendang rsa nk tekecing je

depends juga. should be 16 weeks dah boleh rasa baby gerak. kalau mcm saya 18 weeks bape hari tah baru rasa dia tendang. tendang tak kuat la tapi tak kerap sangat and rasa pergerakkan baby dalam tu 🥰🥰

sy 19 weeks lebih rasa dah,time nk tidur aktif betul baby dlm perut