34weeks kepala baby masih di atas

Hi mommy's saya dah 34weeks pergi check up kepala baby masih kat atas. Baby masih boleh berpusing masuk laluan ke? Atau ada apa apa tips yg saya boleh buat supaya baby masuk laluan dia...? Tetiba nervous pula 32weeks ritu pun kepala baby masih kat atas lagi hmm #pleasehelp #bantusharing

3 Các câu trả lời

32 masih awal lgi nnty dh dkt due dy pusingla ke bwh

1y trước

oh ya sory silap...sy skrg 35 week mcmtu baby kebawah...insya Allah sis cba main2 tgk klo rsa gerak2 tu nnty dy pusing la