Baby suka duduk diam satu tempat dlm jangka masa lama

Hi mommy, saya dah 31weeks. normal ke baby suka kick satu tempat tu lama sgt kdg bonjol je kat situ lama pulak tu, kiraan kick baby cukup 10 gerakan mcm biasa & baby aktif. tq

3 Các câu trả lời

sbb posisi baby dah tetap, kepala dah kebawah . mcm sy baby slalu kick dekat area bawah rusuk kanan . sbb badan dia sebelah kiri . its normal hehe

2y trước

Saya sampai rasa ada seketul blah kanan 🤣 apa yang dia buat dalam perut agaknyaa 😋🤣

normal. anak sy dulu masa dlm perut suka tendang bawah rusuk kanan. dia selesa kat situ agaknya.. hehe.

5y trước

Ouh yeke? saya ingatkan baby dh start mengeras sbb awal lagi ni baru 31weeks.

Samalah yg saya alami skrg. Normal ke x?