hi mommy, saya baru 27weeks

hi mommy, saya baru 27weeks tapi dah 5x scan. nak scan untuk 5D tapi risau sebab macam dah banyak sangat scan 😂 mommy lain macam mana yeee

2 Các câu trả lời

26 minggu dah 8x scan sbb kena buat surat tangguh booster la, kena covid la, kena refer ke O&G la, lepas tu scan dekat luar lagi.. 😅 scan tak beri kesan pun pada baby, jangan risau k..

I baru 24w and dah 5kali jugak scan 😂 4D pun dah. layankan je excited kita tu ✨

2y trước

hahaha ok thanks u! 😂