Bayi songsang

Hi mommy. Saya 32 minggu. Bila scan doctor cakap baby songsang oblique. Ada tips tak macam mana nak bg dia normal? Cara tidur mommy ke, cara urut perut ke. Kalau boleh saya nak elakan ceasor. Setakat checkup ni semua bacaan normal. #firtmom

2 Các câu trả lời

ada bgitau sya jgn bring@tdr telentang ble sbbkn bby songsang sya pn 32 w syukur mulai 28w tu kpla bby smpai skg dbwh

3mo trước

Maksudnya banyak kan tidur mengiring kiri la ya? Okay2. Saya cuba. Ada yg ckp sujud lama2 tp saya kadang tak boleh solat mcm biasa, pedih ulu hati.

32w masih boleh pusing. bawa2 exercise, aktif bgerak ikut kemampuan

3mo trước

Baik. Terima Kasih. Risau jugak. hari2 pujuk baby turun masuk jalan